Telepon: 86-138 6759 9168
en

warta parusahaan

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >warta parusahaan

Purchases pamaké anyar pungkal Mesin FAQ

waktu: 2019-02-16

ku zhuji feihu mesin tekstil ko., LTD

Customer sanggeus nu meuli mesin pungkal bisa sapatemon dina ngagunakeun sagala rupa masalah, customer \ 's produksi ieu dipangaruhan, analisis ati theseproblems bisa kasarna dibagi kana wewengkon di handap.

1. Pamakéan lingkungan jeung masalah akibat catu daya

Pungkal mesin milik peralatan listrik precision on maké lingkungan téh boga syarat must tina, baseuh, sarta debu, sarta Geter ieu bakal pangaruh pungkal mesin tina normal migunakeun, jangka panjang dina lingkungan sapertos tina mesin pungkal, bagian tina maké jeung kaayaan normal nu mangrupa non-normal; kakawasaan suplai normal pisan penting, dina tegangan fluctuations badag tina ngagunakeun lingkunganana dina kasempetan pungkal mucunghul teu normal tina hawa acuk, sarta overheating jeung sistem kontrol listrik tina iwal, pungkal controller mesin pisan precision of sistem kontrol, eta kana kakawasaan syarat langkung luhur, konsumén mumpuni kudu boga circuit kakuatan suplai circuit dedicated Terminal ieu dilengkepan regulator a.

2. Pungkal parameter netepkeun isu timbul ti bener

Pungkal mesin gawé normal tanpa pungkal parameter mesin ti set katuhu, parameter set kasalahan ogé bakal ngajadikeun pungkal mesin gawé teu tiasa normal, pamaké dina ngagunakeun produk Shi kedah catetan digabungkeun tina proses produksi dina mesin pungkal pikeun set katuhu, umum ngeunaan pungkal parameter mesin boga up sabudeureun titik, tur pungkal lega, jeung nomer bunderan total, sarta nepi sabudeureun slow, jeung ngeureunkeun slow,, pungkal manual mesin di on fungsi ieu geus wincikan tina pedaran tur aplikasi conto keur rujukan pamaké.

3. Timbul kaluar tina prosés pungkal sarta pamakéan bahan loba ditanyakeun

prosés pungkal of Yu katuhu naha, mutuskeun kalayan mesin otomatis pungkal tiasa normal tina sabudeureun coil bisnis, a unggulan proses pungkal bisa nyadiakeun efisiensi processing, ngurangan kawat rugi, gaganti hiji kasalahan proses pungkal ngajadikeun mesin pungkal sabudeureun bisnis of coil moal papanggih syarat desain, mesin pungkal di proyek Shi kedah ngagunakeun kawat sarta rorongkong, ieu maké bahan dina mesin gawé normal nepi pungkal kalawan pohara penting ngeunaan peran, inferior ti will enameled disababkeun garis sakaligus henteu rapih, deformasi tina rorongkong bakal ngajadikeun mesin pungkal di sabudeureun bisnis Shi spindle oyag, garis tumpukan ujung, masalah.

    teu sahiji bae

Teras : Tangkal MORE MORE héjo

karinjang panalungtikan