Telepon: 86-138 6759 9168
en

REELING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >REELING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/nylon_hank_reeling_machine-13.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215141929_851.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215141957_104.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142031_350.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142053_228.jpg

Nilon Hank Reeling Mesin

Lumaku pikeun wol rupa atawa wol kasar atanapi midfibre lawon pagawean, nyieun sanggeus pagawean lawon ku ukuranana stabil jeung ngarasa halus jeung lemes, ciri gloss hipu. mesin boga ciri kapasitas badag, efisiensi tinggi, hemat listrik, nyimpen uap na énergi hemat. kontrol otomatis tina tegangan jeung arus prosés ku komputer.

  • Panjelasan Produk

FEIHU kualitas luhur benang tekstil Hank mesin reeling  

 

Hank reeling FH24K mesin: éta kalayan stru basajancture, gampang pikeun anjeun beroperasi, anjeun bisa kalayan gampang nyieun benang teh kaluar sanggeus patri. mesin ieu bisa gampang nilon Hank reeling.

dipaké di wol spinning, nyulam, sutra, benang nilon, luhur Industri sutra manteng, ku rolling kana prosés twisted kana beurat dibereskeun, panjangna tetep tina benang kana dyeing pikeun prosedur salajengna, Kaayaan Transportasi na ZeLun maénkeun hiji pre-roko tinggi-elastis benang shrinkagerole.

kotak Spinning boga dua pilihan:

salah nya pipe galvanized, sarta aluminium sejen alloy dipaké ku perlakuan Gerbang oksida, awet.

Ieu bisa dihasilkeun nurutkeun pamundut anjeun persis saperti di handap ieu:
1. kadali diri pikeun uji benang pegat
2. kadali diri pikeun tube rengse
3. marake éléktromagnétik


Hanks 24 20
jarak cutter 100-140mm 100-140mm
Utama pikeun naon Katun benang / thread Katun benang / thread
Transformable counter Ku gear robah  Ku gear robah
Benang predetermined counter Digital prasetél counter Digital prasetél counter
kontrol speed 300-350rpm ku inverter 300-350rpm ku inverter
Hank shaping  tipe D shaping kendang dial tipe D shaping kendang dial
sistim marake Ku marake magetic Ku marake magetic
dimensi L3750 * W680 * H1060 L3750 * W680 * H1060

2 (3)2 (2)

bgiu

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan