Telepon: 86-138 6759 9168
en

produk News

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >produk News

Buka-Ahir Spinning Mesin Tekstil

waktu: 2019-02-18

Hal ieu kawanoh ogé salaku putus spinning atawa rotor spinning. Prinsip balik buka-tungtung spinning sarua jeung nu ti hiji dryer baju spinning pinuh ku cadar. Lamun bisa muka panto na tarik kaluar lambaran anu, eta bakal spin babarengan anjeun ditarik deui kaluar. Sliver ti kartu mana kana rotor nu, ieu dipintal kana benang sarta asalna kaluar, dibungkus nepi kana bobbin a, sagala siap buka lengkah saterusna. Aya panggung roving atawa ulang bungkusan dina hiji otomatis-coner. Sistim ieu loba kurang kuli-intensif tur gancang ti ring spinning kalawan speeds rotor nepi ka 140,000 rpm. Desain rotor mangrupakeun konci pikeun operasi di spinners buka-réngsé. Unggal tipe serat bisa merlukeun desain rotor béda pikeun kualitas produk optimal sarta speed processing.

Mesin buka-tungtung munggaran di Britania Raya anu disimpen, handapeun rasiah hébat, ku Courtaulds kana maple Mill, Oldham di 1967.

Hiji disadvantage buka-tungtung spinning téh nya éta ngan bisa laksana pikeun diitung coarser, séjén nyaéta struktur benang sorangan kalawan serat kirang di paralel dibandingkeun yarns ring-dipintal, salaku conto, akibatna lawon dijieun tina benang buka-tungtung ngabogaan "fuzzier" ngarasa sarta lalawanan maké poorer.

karinjang panalungtikan