Telepon: 86-138 6759 9168
en

REELING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >REELING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/polester_wool_spinning_silk_nylon_cone_to_hank_reeling_machine.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215103834_438.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215103840_727.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215163145_306.jpg

Polester wol Spinning Sutra nilon Cone Pikeun Hank Reeling Mesin

Lumaku pikeun wol rupa atawa wol kasar atanapi midfibre lawon pagawean, nyieun sanggeus pagawean lawon ku ukuranana stabil jeung ngarasa halus jeung lemes, ciri gloss hipu. mesin boga ciri kapasitas badag, efisiensi tinggi, hemat listrik, nyimpen uap na énergi hemat. kontrol otomatis tina tegangan jeung arus prosés ku komputer.

  • Panjelasan Produk

FEIHU kualitas luhur benang tekstil Hank mesin reeling 

Ieu bisa dihasilkeun nurutkeun pamundut anjeun persis saperti di handap ieu:

1. kadali diri pikeun uji benang pegat
2. kadali diri pikeun tube rengse
3. marake éléktromagnétik

Outline

hiji –samping dina kotak, nu salajengna-di ti handap

jumlah cutter

24 (26)

jarak cutter

14

speed rotational

300-500rpm

pigura sutra

6 sokongan

kakuatan

0.55KW

jilid

3611mm * 900mm * 1000mm(L * W * H)

微 信 图片 _20180406130010

 

saméméhna : Tinggi manteng Sutra Cone Pikeun Hank Reeling Mesin

Teras :     teu sahiji bae

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan