Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/popular_high_speed_yarn_twisting_machine_dty.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216143703_766.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216144233_154.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216144333_247.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216144718_305.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216144738_336.jpg

Populér speed tinggi DTY mesin benang twisting

FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.

  • Panjelasan Produk

                                                                    FH230 TWISTING mesin

speed tinggi mesin benang twisting Fh230a cocog pikeun dty, poy ,hdy .ect 45d-1000d paling jenis serat optik tunggal atawa ganda benang twisting .there ngabogaan pamutahiran badag sarta inovasi dina produktivitas jeung desain gagasan. sakabeh constructions jauh sturdy,sarta langkung ilmiah dina Plawangan ;ngabentuk kalawan individual kotak-shuttle .spindle spped ,speed benang na speed roller kalawan sistem inteligence of control.technology frékuénsi purwakarta anu leuwih merenah ;anti partterning;ujung lemes;alat ujung,na ganda roller alat input ,na jsb kituna pikeun meunangkeun gancang meuntas benang nu,produktivitas tinggi ,rentang twisting tinggi ,benang twisting hadé;alus ngabentuk jeung seragam ,gampang pikeun ngarobah téhnologi nu ,Biaya handap miara jeung jsb,machibne ieu teh mesin gagasan kalawan produktivitas tinggi,roll badag sarta kualitas luhur.








saméméhna :     teu sahiji bae

Teras : Panas Popular Speed ​​High benang Twisting Mesin DTY

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan