Telepon: 86-138 6759 9168
en

Congcot kana congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Congcot kana congcot mesin pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/simple_and_easy_double_sides_cone_to_cone_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219151901_231.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219151914_865.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219151924_268.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219152002_313.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219152036_345.jpg

Basajan Jeung Mudah Double sisi Cone Pikeun Cone pungkal Mesin

Benang mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba yarns husus sejenna.
Feed listrik Hank Pikeun Cone Kimia Serat Sutra benang pungkal Mesin cocog pikeun benang sutra serat kimiawi.

  • Panjelasan Produk

Congcot Pikeun congcot pungkal Mesin

Congcot mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun,benang fancy,poliéster,nilon,benang wol,benang pp,filamén tur loba catcher yarns.Slub husus sejenna, bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan mesin .The nyaeta diobral panas di domestik jeung luar negeri.

Ieu cocog pikeun rupa-rupa bahan baku, kayaning sutra kimiawi,sutra jieunan, emas jeung pérak sutra, deformasi sutra, operasi gampang, gampang maintains. Ogé bisa dipasang nurutkeun syarat pamaké, lilin minyak, jeung rojongan benang jeung alat kontrol éléktronik, teras salajengna. Nawarkeun kualitas luar biasa, compactness jeung reliabilitas di hiji harga unbeatable.

model

FH230B 500g Cone Pikeun Cone benang pungkal Mesin

Jumlah spindles

12 spindles / set, 4spindles / group, total 48spindles / 4sets

gauge Spindle

360mm

dimensi

L4300mm x W500mm x H1000mm (12 spindles)

pakét tatu Cylindrical assembly

Tempo sampel bobbin ti nasabah

Formulir operasi

samping hiji

kakuwatan keur ngasilkeun

8kg - 10kg / spindle(jero 24 jam)

tipe Bobbin

Paper rayon congcot atanapi bobbin datar, 150mm-290mm

motor

370W / 12spindles

Voltaseu

220v, fase tunggal, 50Hz

Pungkal tipe benang

sutra kimiawi, sutra jieunan, emas jeung pérak, deformasi.

speed benang

350m / mnt

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan