404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telepon: 86-138 6759 9168
en

Hank mun congcot mesin pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Hank mun congcot mesin pungkal

Hiji Spindle Control Hank Pikeun Cone pungkal Mesin

Hank mun congcot winder congcot benang mesin mesin pungkal ieu dipaké pikeun angin alus bentukna benang congcot pikeun nyulam,warping, tinunanna, dyeing,pemutihan,jsb. Ieu cocog pikeun benang katun,benang wol,benang poliéster,etc.CNC Single Spindle Single Control Hank Pikeun Cone Kapas nilon wol pungkal Mesin

  • Panjelasan Produk

CNC Single Spindle Single Control Hank Pikeun Cone Kapas nilon pungkal Mesin

Congcot mesin pungkal ieu dipaké pikeun pungkal bentukna benang sampurna pikeun benang katun, benang fancy, poliéster, nilon, benang wol, benang pp, filamén tur loba yarns husus sejenna. Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , bersih traveler tur alat Otomatis-waxing mangrupakeun pilihan.

barang nami Komputer Hank Ka congcot Winder mesin
jumlah ti spindles 24(4 spindles atawa 6 spindles / group)
Spindle meteran 360mm
rarancang hiji sisi
kakuatan nganyadiakeun 380V / 220V 50HZ / 60HZ 3phase / 1phase
spindle kakuatan 120w
Max.yarn diameter ≤220mm
pangisedan roller spésifikasi datar bobbin Φ 80mm×220mm
atawa congcot Φ 80mm×220mm taper 3.5°
nyetir sorangan
Otomatis Eureun pakakas gerakan sensor
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
Otomatis-waxing pakakas meunang milih
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas meunang milih
Éléktronik benang jelas meunang milih
hawa Splicer meunang milih
blower barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih
cahaya sistim meunang milih
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
beurat 205kg / group

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan