Telepon: 86-138 6759 9168
en

JM-A mesin precision pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >JM-A mesin precision pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/soft_cone_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218154034_649.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218154221_174.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218154327_896.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218154341_905.jpg

Lemes Cone pungkal Mesin

benang pungkal: benang katun, benang pp, benang poliéster, benang nilon, benang monofilament, benang pilem, benang sisal jute, jsb. speed 500-600m / mnt

  • Panjelasan Produk

FEIHU FM-A Mesin High Speed ​​otomatis Anyar Tipe Precision pungkal
runtuyan ieu winder-speed tinggi precision téh lumaku kana pungkal of Hank mun congcot rewinding atanapi congcot kana congcot rewinding tina katun, hemp, wol, Serat kimiawi jeung benang blended. mesin geus tunggal sided karya, Struktur logam lambar; toél kontrol layar terpusat; Benang ngabentuk adopts pinuh digitized, programmable, -Speed ​​tinggi na tegangan online tracking otomatis otomatis benang éléktronik ngabentuk sistem kontrol unwinding controllable, nyoplokkeun pangropéa rasa Téknik transmisi struktur tradisional nyaéta bagong jeung mékanis noise;

Fitur:
Ngagunakeun kontrol terpusat, manajemén individu
Ngagunakeun DC brushless motor, hemat daya nu leuwih
Ngagunakeun kontrol komputer, Pegat benang dieureunkeun , fungsi Pangukuran
Ngagunakeun Leuleus mimiti,kirang leungitna,gampang ngagunakeun
Ngagunakeun mékanis anti tumpukan,ujung lemes,Jieun bobbin langkung seragam
Ngagunakeun minyak Lubricating, noise leuwih handap, Asesoris hirup layanan panjang
Adjustable panjangna ngabentuk, sudut Taktak jeung kontrol tegangan
parameter teknis:

model:

Hiji sided tunggal spindle, kontrol terpusat

Spindle:

4 kali jumlah spindle, standar 24 spindles / kumpulan

jarak Spindle:

370mm

cara minyak:

oiling otomatis, speed adjustable

metoda pungkal:

Hiji spindle precision aktif pungkal

bentukna pungkal:

ujung lempeng, bevel ujung adjustable

pungkal tube:

sajajar, tube pagoda

pungkal perjalanan:

120-230mm

speed pungkal:

≤500 m / mnt

pungkal diaméterna:

≤280mm

diaméterna Skein:

≤550mm

diaméterna cartridge:

≤320mm

kakuatan sabenerna:

<120 W / spindle

dimensi:

1620x710x1560 mm


panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan