Telepon: 86-138 6759 9168
en

lain beja

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >lain beja

Thread Beurat Table

waktu: 2019-02-16

anjeunna Sistim beurat paling umum hususna panjang thread dina kilométer diperlukeun pikeun beuratna 1 kilogram. kituna, beurat gede jumlah (dituduhkeun dina standar Amérika ku singketan teh wt) nunjukkeun thinner a, thread finer. Standar Amérika tina beurat thread diadopsi ti Gunze Count baku Jepang nu migunakeun dua angka dipisahkeun ku slash maju. Jumlah kahiji pakait jeung wt Jumlah thread na jumlah detik nunjukkeun sabaraha untaian serat anu dipaké pikeun nyusun thread rengse. Geus ilahar mungkus tilu untaian tina beurat sarua nyieun hiji thread, sanajan ieu téh lain sarat formal dina standar AS (nu kituna kirang informatif).

Thread Beurat Table

beuratGunze CountPamakéan nandakeun umum[2]
cahaya 60 wt #60/3 bobbin atanapi appliqué
ipis 50 wt #50/3 bobbin atanapi appliqué
biasa 40 wt #40/3 Quilting
Upholstery 30 wt #30/3 hiasan
beurat 20 wt #20/3 hiasan

Denier

denier spésifikasi beurat nyatakeun sabaraha gram 9,000 méter tina weighs thread. Teu kawas thread umum sistem beurat, nu gede jumlah denier, nu kandel benang. Sistem denier beurat, kawas sistem beurat umum, ogé hususna jumlah untaian tina beurat dieusian mana anu dibungkus babarengan nyieun thread réngsé.

Tex

Tex nyaéta massa di gram 1,000 méter tina thread. upami 1,000 méter weighs 25 gram, éta Tex a 25. angka Tex gedé téh threads heavier. Tex dipaké leuwih umum di Éropa sarta Kanada.

Aughts

Sababaraha pabrik thread, utamana maranéhanana ngahasilkeun threads sutra pohara rupa, nerapkeun skala sorangan ukur thread ngagunakeun "aughts" atanapi zeroes (moal saperti nol dipaké dina ngukur ukuran tina manik siki). Dina spéktrum produsén dibikeun \ 's, leuwih luhur "count aught" nunjukkeun hiji thread finer: ieu biasana dirumuskeun salaku angka tunggal dituturkeun ku slash gancang sareng enol hiji— salaku conto, 3/0 nunjukkeun hiji thread tilu-aught atawa ukuranana thread "000", tapi angka ieu ngan boga significance lamun dibandingkeun threads sejen dihasilkeun tina produsén sarua: hiji produsén \ 's 4/0 bakal salawasna jadi beuki rupa ti nu produsén sarua \ 's 2/0, tapi bakal hartosna nanaon lamun dibandingkeun jeung 4/0 tina produsén séjén. kituna skala aught teu cocog kanggo konversi atanapi ngabandingkeun kana skala beurat lianna beuki-digeneralisasi, najan aya dina pamakéan umum.


saméméhna : Benang Kirby \ 's epik

    teu sahiji bae

karinjang panalungtikan