Telepon: 86-138 6759 9168
en

Kedap gooved mesin kendang benang pungkal

Anjeun aya didieu : imah >barang >Benang pungkal mesin >Kedap gooved mesin kendang benang pungkal

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/tight_grooved_drum_yarn_winding_machine_.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218163744_400.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218163957_176.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218165808_286.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218171000_907.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218171036_863.jpg

Kedap Grooved Drum benang pungkal Mesin

Aplikasi tur Karakteristik:
1. pungkal tipe: tipe kendang na acak pungkal
2. modeu kontrol tegangan: disc tegangan jeung kutub
3. modeu roll touch kontrol tekanan: pneumatic spring tipe otomatis-santunan
4. Anti mode keras edged: tipe pindah Transverse
5. modeu anti tumpang tindihna: alat anti tumpang tindihna frékuénsi éléktronik
6. panjangna rékaman éléktronik tina benang na sensor Aula
7. Otomatis eureun pikeun bobbin lengkep sareng benang ngarojong pegatna

  • Panjelasan Produk
aplikasi jeung ciri:
1. Winding type: dreum ngetike jeung acak&nbpungkaling
2. Tension pangawasan mode:&nbkaayaan kakuion disc jeung gantar
3. ngagulung nyabak tekenan pangawasan mode: pneumatic cinyusu otomatis-santunan ngetik
4. anti keras edged mode: Transverse pindah ngetik
5. Anti tumpang tindihna mode: Éléktronik prekuensi anti tumpang tindihna pakakas
6. Éléktronik rekaman panjang ti benang jeung rohangan gede sensor
7. otomatis eureun keur pinuh bobbin jeung benang ngarojong pegatna
barang nami kapas Cone ka congcot Winder mesin
barang jumlah 2
jumlah ti spindles 24(6 spindles / group)
Spindle meteran mm
rarancang hiji sisi
kakuatan nganyadiakeun 220V 50Hz 3tahap
Max.package diameter 250mm
Candak Plawangan 152mm
spindle kakuatan 120w
Candak kagancangan Max. 1000 méter / mnt
Max.yarn diameter ≤260mm
pangisedan roller spésifikasi datar bobbin Φ 80mm×220mm
atawa congcot Φ 80mm×220mm taper 3.5°
nyetir sorangan
Otomatis Eureun pakakas gerakan sensor
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
 Otomatis-waxing pakakas meunang milih
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas meunang milih
Éléktronik benang jelas meunang milih
hawa Splicer meunang milih
blower barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih
cahaya sistim meunang milih
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
beurat 200kg / group
barang nami kapas Cone ka congcot Winder mesin
barang jumlah 2
jumlah ti spindles 24(6 spindles / group)
Spindle meteran mm
rarancang hiji sisi
kakuatan nganyadiakeun 220V 50Hz 3tahap
Max.package diameter 250mm
Candak Plawangan 152mm
spindle kakuatan 120w
Candak kagancangan Max. 1000 méter / mnt
Max.yarn diameter ≤260mm
pangisedan roller spésifikasi datar bobbin Φ 80mm×220mm
atawa congcot Φ 80mm×220mm taper 3.5°
nyetir sorangan
Otomatis Eureun pakakas gerakan sensor
Éléktronik Anti tumpukan Inverter pangawasan
 Otomatis-waxing pakakas meunang milih
barang encer nu dipake keur beberesih pakakas meunang milih
Éléktronik benang jelas meunang milih
hawa Splicer meunang milih
blower barang encer nu dipake keur beberesih meunang milih
cahaya sistim meunang milih
dimensi L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
beurat 200kg / group


panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan