Telepon: 86-138 6759 9168
en

COLOR kartu pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >COLOR kartu pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/yarn_color_card_winding_machine_-58.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095000_235.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095016_717.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095023_221.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216100422_553.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216100429_593.jpg

Benang Warna Card pungkal Mesin

kualitas sarta harga alus concessions ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul datang.
Ogé bisa dilakukeun langsung ku express internasional.

  • Panjelasan Produk

warna kartu pungkal mesin

Kartu warna poliéster mesin pungkal manglaku ka Nomer kawat kuningan, benang, bari nurutkeun syarat téhnologis on tipe pungkal kalawan kuantitatif, meungkeut, pikeun benang pamaké warna pilihan, jelas tur nguji tujuan. 

Ieu mangrupa produk anyar profésional dirancang méré rupa kartu sample.

model

Poliéster Warna Card pungkal Mesin

Voltaseu

220V 50Hz

warna

bodas

dimensi

L1100xW600xH80(mm)

Bahan atah

poliéster

ukuran kertas

Numutkeun adat-dijieun

potongan

dina 25pieces

Power

15w

beurat

30kgs

未 命名 _ 副本hdfgt

saméméhna : Card Sampel benang Warna pungkal Mesin

Teras :     teu sahiji bae

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan