Telepon: 86-138 6759 9168
en

COLOR kartu pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >COLOR kartu pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/yarn_color_card_winding_machine-51.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216105003_676.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216105010_306.jpg

Benang Warna Card pungkal Mesin

  • Panjelasan Produk

Card Warna pungkal Mesin

Katun Warna Card pungkal Mesin manglaku ka sababaraha kuningan kabel, benang, bari nurutkeun syarat téhnologis on pungkal ngetik kalawan kuantitatif, meungkeut, pikeun benang pamaké pilihan  warna, jelas tur tujuan nguji. Mangrupakeun anyar profésional produk dirancang méré rupa-rupa kartu sample.

model

Katun Warna Card pungkal Mesin

Voltaseu

220V 50Hz

warna

bodas

dimensi

L1100xW600xH80(mm)

Bahan atah

kapas

ukuran kertas

Numutkeun adat-dijieun

potongan

dina 25pieces

kakuatan

15w

beurat

30kgs

 

csxz

fcdh

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan