Telepon: 86-138 6759 9168
en

PLYING pungkal mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >PLYING pungkal mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/yarn_drum_plying_winding_machine_doubling_machine-17.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151537_789.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151544_779.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151601_188.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151611_706.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216151629_969.jpg

Benang Drum Plying pungkal Mesin / duka kali Mesin

duka kali Mesin, eta bisa pungkal 2-3 ply of yarns Serat, yarns katun, yarns wol, FDY, yarns poliéster na jsb, eta tiasa nyandak up kalawan bobbins pipah pikeun TFO mesin twisting Nyiapkeun, sarta ogé bisa nyandak up kalawan Cone kerucut pikeun mesin Tenun ngagunakeun . Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

  • Panjelasan Produk

tilu benang kotak shuttle duka kali Mesin plying, ieu tiasa pungkal 2-3 ply of yarns Serat, yarns katun, yarns wol, FDY, yarns poliéster na jsb, eta tiasa nyandak up kalawan bobbins pipah pikeun TFO mesin twisting Nyiapkeun, sarta ogé bisa nyandak up kalawan Cone kerucut pikeun Tenun mesin maké. 

Ieu boga fitur of Kekecapan High sarta ogé butuh-up réngsé bentukna, tiasa alleviate inténsitas kuli pikeun digawé processing salajengna.

Tilu benang shuttle Box duka kali Mesin

modél mesin

FHTDTK-D

Jumlah spindles

24(6 spindles / group)

tipe Bobbin

bobbin datar atawa congcot(meunang milih)

gauge Spindle

360mm

rarancang

samping hiji

Sasayogian tanaga

380V 50HZ 3phase

diaméterna Max.package

250mm

Candak-up Plawangan

152mm

kakuatan spindle

120w

Candak-up speed

Max. 1000 méter / mnt

diaméterna Max.yarn

≤280mm

roller spésifikasi gesekan

bobbin datar atawa congcot (meunang milih)

nyetir

sorangan

Otomatis gaul Alat

sensor gerak

Éléktronik Anti tumpukan

kontrol Inverter

Otomatis-waxing alat

pilihan dipasang

alat cleaner

pilihan dipasang

Benang éléktronik jelas

pilihan dipasang

hawa Splicer

pilihan dipasang

blower cleaner

pilihan dipasang

cahaya System

pilihan dipasang

dimensi

L 1454 x W 690 x H 1600 mm

beurat

200kg / group

 

FAQ

Q:Simkuring teu wawuh jeung angkutan internasional, baris nu nanganan sagala hal logistik?

A:pasti. Sababaraha taun pangalaman jeung jangka panjang cooperated forwarder pinuh bakal ngarojong kami ka dinya. Anjeun ngan tiasa ngawartosan urang tanggal pangiriman, and lajeng anjeun bakal nampa barang di kantor / home. menggah séjén ninggalkeun ka kami.

Q: Dupi urang buka pabrik Anjeun nyawalakeun leuwih jéntré sarta mariksa kualitas mesin?

A: nuhun, henteu masalah, ngabagéakeun ka pabrik urang na urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

照片 IMG_20141113_073518TS008-lemes-congcot-benang-pungkal-mesin-winder

panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan