Telepon: 86-138 6759 9168
en

TWISTING mesin

Anjeun aya didieu : imah >barang >TWISTING mesin

  • HTTPS://www.feihu-machine.com/img/yarn_textile_machine_twisting_machine-21.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095555_571.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095606_291.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095615_265.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095625_293.jpg
  • HTTPS://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216095635_780.png

Mesin benang Tekstil Mesin Twisting

Kimia Long Serat Dua-pikeun-hiji Twister achieves salah ngarobah dua twisting. efisiensi leuwih luhur batan mesin tradisional di kali. Candak-up volume ngaronjatkeun, euweuh piecing dina sapuluh rébuan méteran, twisting kualitas kacida ningkat. Sistim drive basajan, betah pikeun pangropéa.

  • Panjelasan Produk

Tinggi Kaluaran Dua Pikeun Hiji Mesin Kapas benang Twisting

Mesin benang twisting boga scopes aplikasi lega, desain modern, badag nyandak up Jumlah, gancang. Ieu gampang keur beroperasi jeung mertahankeun, noise lemah sareng konsumsi kakuatan. Ieu mangrupakeun efisiensi sarta benang kaluaran mesin twisting tinggi jeung twisting na stranding. Ieu boga mékanisme kalawan arah planet exchanging. Stranding na twisting of Twine bisa réngsé dina hiji waktos. Ieu cocog pikeun twisting primér sarta ulang twisting tina sagala jinis Twine pe, PP Twine, pepet Twine, nilon Twine, katun Twine, tur tali twisted dina ukuranana leutik.


panalungtikan

  Klik pikeun refresh
karinjang panalungtikan