Telepon: 86-138 6759 9168
en

produk News

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >produk News

Benang pungkal Mesin Dina Tekstil

waktu: 2019-02-18

Winders anu dipaké beurat dina manufaktur tékstil, utamana dina nyiapkeun pikeun tinunanna dimana benang kasebut tatu onto bobbin a lajeng dipaké dina shuttle. winders bal téh jenis sejen tina winder yén angin benang nu nepi ti skein formulir kana bal. winders bola nu ilahar dipake ku knitters sarta aya kalana spinners.


karinjang panalungtikan