Telepon: 86-138 6759 9168
en

produk News

Anjeun aya didieu : imah >inpormasi >wartos >produk News

Benang pungkal mesin pamakéan winder

waktu: 2019-02-18

pungkal mesin atawa winder nyaéta mesin pikeun wrapping string, Twine, kawat, thread, benang, tali, kabel, pita, kaset, jsb. onto spool a, bobbin, reel, jsb.



karinjang panalungtikan